LISÄTIETOJA dpn@-SÄHKÖPOSTIKLUBISTA
Hei,

lähetän dpn®-klubilaisille yksityisiä tuotetarjouksia 7-8 kertaa vuodessa. Tarjoukset ovat myyntikampanjoista jäljelle jääneitä korueriä, sesongin jälkeen poistettavia tuotteita tai sitten tutustumistarjouksena uutuustuotteita erikoishintaan rajoitetun ajan. Olen sitoutunut tarjoamaan klubilaisille niin houkuttelevia tarjouksia, ettei niistä kerta kaikkiaan voi kieltäytyä.

Klubilaiset saavat tiedon klubitarjouksesta sähköpostitse, ja verkkokaupassa on ainostaan klubilaisille käyttäjätunnuksella ja salasanalla oleva oma klubisivu, jossa tarjouksesta saa lisätietoja ja josta sen voi ostaa. Käyttäjätunnus ja salasana vaihtuvat aina klubitarjouksen muuttuessa, ja niistä tiedotetaan klubilaisille sähköpostin yhteydessä.

Antamaasi sähköpostiosoitetta pidetään ehdottoman luottamuksellisena eikä sitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin dpn®-klubipostin lähettämiseen 7-8 kertaa vuodessa. Voit poistaa osoitteesi itse listalta koska tahansa seuraamalla lähetetyn postin mukana tulleita ohjeita.

Kannattaa siis kokeilla dpn®-klubin jäsenyyttä - et tule varmastikaan katumaan!

Monin terveisin,

Paula Nummela

 
-

© COPYRIGHT 2020 DIIPIIEN OY · DPN® IS A REGISTERED TRADEMARK OF DIIPIIEN OY · ALL RIGHTS RESERVED
KUVAT ANTTI KALAKIVI · REETA VILJAKAINEN · WEB DESIGN LAURI KOLMONEN · TEKNINEN TOTEUTUS MATIAS ARPIKARI